Autoreiniging is een vak apart!

Ancar is gespecialiseerd in het reinigen en reconditioneren van auto’s, bedrijfswagens, en motoren. Wij laten uw voertuig weer sprankelen. Met een minder resultaat nemen we geen genoegen. Zowel exterieur als interieur zijn bij ons in professionele handen.

Een auto wassen is immers meer dan een poetsbeurt met een emmer zeepsop en een stofzuiger. De laklaag, de velgen, de wielkasten en het motorcompartiment verdienen stuk voor stuk een specifieke behandeling. Net zoals de binnenbekleding, het dashboard, de kunststofdelen en de kofferruimte.

car-2176954_1280

Reconditionering, een face lift voor uw auto

Ancar haalt alles uit de kast om uw auto weer te laten schitteren. Van grondige reiniging van het interieur tot het polijsten en behandelen van de laklaag. Van het ontvetten van de motorruimte tot het repareren van kleine beschadigingen. Zo’n totaalpakket wordt in vaktermen ook wel reconditionering genoemd. Met andere woorden: een facelift van uw auto!

Waarom Ancar?

Ancar maakt gebruik van professionele reinigingsapparatuur en verzorgingsproducten van gerenommeerde leveranciers. Kwaliteit verzekerd. Koppel dit aan onze eersteklas service en jarenlange ervaring, en u hebt de ideale autoschoonheidsspecialist te pakken.

Waarom professionele reiniging?

Een schoonheidsspecialist voor uw auto? Dat klinkt als pure luxe. Maar uw auto verdient het én heeft het nodig. Een auto is immers een kostbaar bezit, daar zorgt u goed voor. Een regelmatige professionele poetsbeurt voorkomt niet alleen slijtage, ook de (inruil)waarde stijgt aanzienlijk..

Vakmanschap en passie

Bij Ancar bekijken we uw auto door verschillende ogen. Door de strenge ogen van de specialist. En door de warme blik van de autoliefhebber. Vakmanschap en passie vertalen wij in kwaliteit. Daarom zetten wij graag een stapje extra. Voor een onderhoudsbeurt onder de motorkap mag u rekenen op uw garage, voor de cosmetische behandelingen kunt u rekenen op Ancar. Daar kan geen wasstraat tegenop!

demo-attachment-330-op_alfonso-castro-cGqg8Bx2Kbw-unsplash

Garry K. Ross

CEO

demo-attachment-333-op_caleb-george-sJXF_n7HDxs-unsplash

Anthony D. Bent

Sales Manager

demo-attachment-331-op_jake-davies-16BMk7zNmRw-unsplash

Kevin H. Richter

Commercial Manager