Interieur Reinigen

Wij zijn ervan overtuigd dat voor het behoud van de lak van uw auto, wassen met de hand de beste keuze is. Wasstraten hebben tot doel om auto’s zo snel en efficiënt mogelijk te wassen. Naast dit bestaat er geen uniforme norm voor de kwaliteit van wasstraten, sommigen zijn goed en andere zijn van mindere kwaliteit. Bij Ancar staat uw auto centraal en krijgt deze letterlijk persoonlijke aandacht. Het met de hand wassen van uw auto is de efficiëntste manier om krassen te voorkomen bij het wassen. We kunnen concluderen dat met de hand was behandeling van Ancar het beste resultaat wordt behaald.

car-2176954_1280

Prettig auto rijden in een schoon interieur!

Als automobilist bevindt u zich bijna dagelijks in uw auto. Het is dan prettig en belangrijk om in een schone ruimte te rijden. Niet alleen qua gevoel maar ook voor uw gezondheid. Na deze behandeling is het interieur van uw auto schoon en draagt Ancar bij aan uw gezondheid.
Het doel is om de diepe glans van de lak te herstellen en te beschermen. Deze behandeling geeft 12 maanden bescherming op het gebied van kleur en glans. Kortom, een goede opknapbeurt waarbij het onderhouden van uw auto eenvoudiger wordt gemaakt.

INTERIOR PACK vanaf € 99-.

Voor deze behandeling hebben wij EEN HALVE werkdag nodig.

Deze behandeling bestaat uit de elementen van interior pack dus een schone gezonde auto is bereikt. Om dit langdurig te waarborgen heeft Ancar het element beschermen toegevoegd. Het beschermen van het interieur heeft tot doel om vuil te weren. De angst voor vervuiling wordt weggenomen en het interieur is nog eenvoudiger schoon te houden.