Premium Wassen

Wij zijn ervan overtuigd dat voor het behoud van de lak van uw auto, wassen met de hand de beste keuze is. Wasstraten hebben tot doel om auto’s zo snel en efficiënt mogelijk te wassen. Naast dit bestaat er geen uniforme norm voor de kwaliteit van wasstraten, sommigen zijn goed en andere zijn van mindere kwaliteit. Bij Ancar staat uw auto centraal en krijgt deze letterlijk persoonlijke aandacht. Het met de hand wassen van uw auto is de efficiëntste manier om krassen te voorkomen bij het wassen. We kunnen concluderen dat met de hand was behandeling van Ancar het beste resultaat wordt behaald.

Glans Wax

Uw auto laten wassen door experts van Ancar!

 

Tijdens de clean pack behandeling van uw auto kunt u wachten in onze comfortabele wachtruimte met Wi-Fi,  TV  en koffiecorner! Een clean pack behandeling duurt ongeveer 45 min.

Waarom Ancar?

Ancar maakt gebruik van professionele reinigingsapparatuur en verzorgingsproducten van gerenommeerde leveranciers. Kwaliteit verzekerd. Koppel dit aan onze eersteklas service en jarenlange ervaring, en u hebt de ideale autoschoonheidsspecialist te pakken.

Waarom professionele reiniging?

Een schoonheidsspecialist voor uw auto? Dat klinkt als pure luxe. Maar uw auto verdient het én heeft het nodig. Een auto is immers een kostbaar bezit, daar zorgt u goed voor. Een regelmatige professionele poetsbeurt voorkomt niet alleen slijtage, ook de (inruil)waarde stijgt aanzienlijk..

Vakmanschap en passie

Bij Ancar bekijken we uw auto door verschillende ogen. Door de strenge ogen van de specialist. En door de warme blik van de autoliefhebber. Vakmanschap en passie vertalen wij in kwaliteit. Daarom zetten wij graag een stapje extra. Voor een onderhoudsbeurt onder de motorkap mag u rekenen op uw garage, voor de cosmetische behandelingen kunt u rekenen op Ancar. Daar kan geen wasstraat tegenop!